Kivisydämen vahva suosio jatkuu ! Perjantaina 4.1.2019 Kivisydän saavutti kahden miljoonan asiakkaan rajapyykin kun Mari Kokkoniemi yhdessä perheen lasten Vilman ja Villen kanssa parkkeerasi puolilta päivin kaupungilla asioidessaan autonsa Kivisydämeen. Mari ilahtui saatuaan asian johdosta kutsun tilaisuuteen jonka yhteydessä Oulun Pysäköinnin edustajat palkitsivat Kokkoniemet pysäköintiin liittyvin palkinnoin.

Mari Kokkoniemi ;” Kivisydän on meille mukava ja tykätty pysäköintipaikka, lämmin talvellakin eikä autoa tarvitse puhdistella lumesta kun lähdetään keskustasta takaisin kotiin. Pidämme erityisesti pysäköinnin helppoudesta ja Kivisydämen tilavista pysäköintiruuduista ”. Vilma ja Ville olivat asiasta samaa mieltä äitinsä kanssa. Ulkomaillakin autolla liikkunut Kokkoniemen perhe kertoi Kivisydämen erottuvan positiivisesti myös vertailussa ulkomaisten pysäköintilaitosten kanssa. Mari Kokkoniemi; ”Kivisydän on tilava, avara ja valoisa eikä täällä tule vastaavaa ahtauden tunnetta kuin monessa muussa parkkihallissa ulkomailla koetut mukaan lukien”.   

 Jouni Anttila, toimitusjohtaja Oulun Pysäköinti Oy:  ”Vuosi 2019 sai todella mukavan alun. Kiitämme nöyrin mielin kaikkia asiakkaitamme tämän merkkipaalun nopeasta saavuttamisesta ! Kivisydän on palvellut asiakkaitaan vasta reilun kolme vuotta joten perustellusti voidaan olla todella tyytyväisiä kuinka pian kaksi miljoonaa asiakaspysäköintiä saavutettiin. Tilavat ruudut, helppo ja vaivaton pysäköinti, hissien hyvä sijainti sekä kadunvarren ykkösvyöhykettä edullisempi hinta toistuvat positiivisissa kommenteissa asiakkailtamme. Vuoden 2018 aikana Kivisydämessä pysäköintiin 650 000 kertaa, tämä on laitoksellemme uusi vuositason ennätys”. 

 ”Kivisydän on osaltaan luonut maanpäälliselle kevyelle liikenteelle entistäkin paremmat puitteet ja jatkokehitysmahdollisuudet. Tämä mainitsemisen arvoinen lisäetu tahtoo helposti unohtua joten syytähän sekin on tulla mainituksi. Oulussa on vahva pyöräilykulttuuri joten Kivisydämen rooli jatkokehityksen yhtenä mahdollistajana antaa osaltaan mahdollisuudet kaupungin liikennekulttuurin kehittämiseen myös näiltä osin. Kaikki liikenteen turvallisuutta parantavat asiat ovat meille tärkeitä ja katsomme Kivisydämen auttaneen tältäkin osin”.  

 Oulun Pysäköinti Oy:n rakentama Kivisydän on korkealuokkainen pysäköintilaitos jossa on 900 tilavaa pysäköintipaikkaa ja erinomaiset hissiyhteydet kaupungin ydinkeskustaan. Tarvittaessa Kivisydän toimii 3000 hengen väestönsuojana. 

Liikenteellisesti toimiva ja selkeä Kivisydän palvelee tasalämpöisenä ja suojaisena pysäköintilaitoksena vuodenajasta riippumatta.  

 Oulun Pysäköinti Oy haluaa kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan ja toivottaa kaikille hyvää ja turvallista alkanutta Uutta Vuotta 2019 ! 

 Jouni Anttila
Toimitusjohtaja
Oulun Pysäköinti Oy