Kuvassa vasemmalla Marjut Santala, oikealla Oona Vikeväinen Oulun Pysäköinti Oy:n asiakaspalvelusta.

Maanantaina 10.8.2020 koitti Kivisydämessä tärkeä päivä. Pysäköintilaitoksessa täyttyi kolmen miljoonan asiakkaan merkkipaalu kun Marjut Santala pysäköi autonsa kaupungilla asioidessaan Kivisydämeen. Yhtiöllä oli ilo kutsua Marjut juhlistamaan asiaa tilaisuuteen, jonka yhteydessä Oulun Pysäköinnin edustajat palkitsivat Marjutin pysäköintiin liittyvin tuotepalkinnoin.

Marjut Santala; ”Olipa todella mukava yllätys kuulla asiasta ja sen huomioimisesta näin mukavalla tavalla. Kivisydämestä on muodostunut minulle kaupungissa asioidessani mieluinen pysäköintipaikka monestakin syystä. Pysäköinnin helppous, nopeasti löytyvä vapaa pysäköintiruutu sekä turvallisuus monessakin mielessä ovat asioita, joita Kivisydämessä arvostan. Kivisydäntä on ollut kyllä helppo suositella tuttavillekin.”
Marjutin mielestä pysäköintiruutujen koko ja hyvät hissiyhteydet, joiden ansiosta keskustan palvelut ovat saavutettavissa helposti, ovat tärkeitä asioita arjen asioinnissa. ”Opastuksen selkeys ja tilojen valoisuus sekä se, että auto on täällä suojassa säällä kuin säällä niin kesällä kuin talvellakin ovat ihan huippu juttu – tänne on kätevä pysäköidä ! ” Toteaa Marjut keskustelun lomassa.

Jouni Anttila, toimitusjohtaja Oulun Pysäköinti Oy: ”Vuoden 2020 syksy sai todella mieluisen startin kolmen miljoonan asiakaskäynnin täyttymisen johdosta. Koronasta johtuen kuluva vuosi on ollut niin meille kuin keskustan muillekin yrittäjille ja koko yhteiskunnalle haastava. Näiden haasteiden äärellä olemme iloisia, että tämä merkittävä etappi saavutettiin kuitenkin jo nyt elokuussa 2020, alle 5 vuotta laitoksen avaamisesta. Tästä haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ! Kivisydän on edesauttanut myös kevyen liikenteen kehittämistä keskustassa. Autoilun ja kevyen liikenteen yhteensovittamisessa on aina omat haasteensa ja olemme iloisia, että Kivisydän on pystynyt tässäkin asiassa olemaan yksi apu muiden tekijöiden joukossa. Kaikki liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta parantavat asiat ovat meille tärkeitä, niillä asiointia kaupungin keskustassa edesautetaan merkittävällä tavalla”.

Oulun Pysäköinti Oy:n rakentama Kivisydän on korkealuokkainen pysäköintilaitos jossa on 900 tilavaa pysäköintipaikkaa ja erinomaiset hissiyhteydet kaupungin ydinkeskustaan. Tarvittaessa Kivisydän toimii 3000 hengen väestönsuojana.

Oulun Pysäköinti Oy haluaa kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan ja toivottaa kaikille hyvää ja turvallista syksyä 2020 !

Jouni Anttila
Toimitusjohtaja
Oulun Pysäköinti Oy