Kuvassa oikealla Riitta Ollitervo, keskellä Arttu ja vasemmalla Teresa Heinonen Oulun Pysäköinti Oy:stä.

Kivisydämessä täyttyi neljä miljoonaa asiakaspysäköintiä Riitta Ollitervon pysäköidessä 7.4. autonsa hänelle tuttuun  ja turvalliseen parkkihalliin. Oulun Pysäköinti Oy:llä oli ilo kutsua Riitta juhlistamaan asiaa kahvikupposen äärelle ja muistaa häntä mukavan asian johdosta tuotepalkinnoilla ja kukkakimpulla.

Riitta Ollitervo : ”Sattuipa yllätyksenä tällainen mukava asia keskelle arkea.  Kivisydäntä käytän mielelläni. Keskeinen sijainti ja täällä on sekä helppo pysäköidä että löytää myös haluamansa palvelu kaupungin keskustasta.  Laitteet toimivat ja opasteet ovat selkeät. Vapaa parkkiruutukin löytyy opasteiden avulla  nopeasti.  Pienen lapsen kanssa liikkuessa tilavien ruutujen ja selkeiden kulkuväylien turvallisuus vain korostuu. Tänne ilman muuta auto parkkiin jatkossakin !”

Jouni Anttila, toimitusjohtaja Oulun Pysäköinti Oy:  ”Odotettu tapahtumahan tämä on yhtiöllemme. Viime aikojen haasteet joista yhtenä  jo pari vuotta jatkunut korona-aika saivat nyt arkeemme iloisen tapahtuman kun tämä etappi saavutettiin. Käytännössä 4 miljoonaa asiakaspysäköintiä tarkoittaa yli 10 miljoonaa asiakasta sillä kolmessa autossa neljästä  saapuu kuljettajan lisäksi muitakin ihmisiä. Suotuisemmissa olosuhteissa tämä etappi olisi saavutettu toki aiemmin. Mutta hyvä että nyt, tästä haluankin kiittää kaikkia asiakkaitamme ! ” Oulun Pysäköinti Oy:n omistama Kivisydän on lunastanut paikkansa kaupungin keskeisenä pysäköintilaitoksena. Tarvittaessa Kivisydän toimii myös 3000 hengen väestönsuojana. Maanalaisia autojen pysäköintiratkaisuja tarjoten Kivisydän on samalla merkittävästi edesauttanut kevyen liikenteen kehittämistä Oulun keskustassa.  Oulun Pysäköinti Oy haluaa kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan sekä toivottaa kaikille hyvää kevättä 2022 !

Jouni AnttilaToimitusjohtajaOulun Pysäköinti Oy