Kivisydämen sähköautonlatauspisteet ovat uudistuneet. Kivisydämestä löytyy latauspaikat neljälle autolle. Laturit ovat Type 2-tyypin latureita. Ladata voit tunnistautumalla Virta-mobiilisovelluksella, latauskortilla tai luottokortilla. Latauksesta perittävän hinnaston löydät Virta-mobiilisovelluksesta. Autoilijalla tulee olla oma kaapeli mukana. Pysäköinti on maksullista yhtiömme hinnaston mukaisesti myös latauksen aikana. Auton pysäköinti sähkölatauspisteellä on sallittu ainoastaan latauksen ajan.

 

Latauspisteet löytyvät lohkosta P1, läheltä Valkean hissejä

Ajo-ohje Torin sisäänkäynnistä: Sisäänajon liikenneympyrästä ajakaa suoraan C-hallin toiseen päähän. Uudenkadun ympyrästä kääntykää oikealle P1- käytävälle. Latauspaikat löytyvät vasemmalta puolelta.

Ajo-ohje Hallituskadun sisäänkäynnistä: Kun saavutte sisäänajon puomien jälkeen Uudenkadun liikenneympyrään, kääntykää vasemmalle P1-käytävälle. Latauspisteet löytyvät vasemmalta puolelta.