Autosaari

oulunpysakointi-autosaaren-logo

Saari keskellä kaupunkia

Autosaaren P-talo sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustassa, osoitteessa Kauppurienkatu 24. Itse asiassa kaiken keskellä!

Autosaaressa on 421 pysäköintipaikkaa 11 tasossa (K1-4B), joista osa on leveämpiä perhepaikkoja. Osa paikoista on lämpöpaikkoja (kerrokset K1, K2, 3A ja 3B). Invapaikat löytyvät 0. kerroksesta sekä kerroksista 2A ja 3A. Pysäköintitilan vapaa korkeus on max. 200 cm.

Autosaaressa on kaksi sisään- ja ulosajokaistaa. Maksukassat löytyvät 1. kerroksesta puomialueelta (käteinen/korttimaksu) sekä rakennusten väliseltä jalankulkukäytävältä (käteinen/korttimaksu), 2. kerroksesta tasolta 2A (käteinen/korttimaksu) sekä 3. kerroksesta tasolta 3A (korttimaksu). Portaikot löytyvät Uudenkadun puolelta ja rakennusten välistä toiselta puolelta.

Autosaaressa nosto-ovet pidetään yöaikaan lukittuina. Öisin nosto-oven avaus toimii pysäköintilipukkeella tai info-puhelimen välityksellä. Lukija löytyy nosto-oven vierestä.

Autosaaren viikko- ja kuukausiliput ovat ostettavissa ennakkoon Kivisydämen infosta. Pidempiaikaista autopaikan tarvetta varten voimme tehdä pysäköintisopimuksen. Lisätiedot ja sopimuspaikkojen varaukset: asiakaspalvelu@oulunpysakointi.fi

Autosaaren sisään- ja ulosajo.

AUTOSAARI HINNAT 1.1.2020 ALKAEN
Perusmaksu (1. tunti) 2,40 €
Jatkotaksa (veloitus 20 min jaksoina) 0,60 €
Vuorokausimaksu, yhtäjaksoinen pysäköinti 20,00 €
Viikkolippu
7 vrk – etukäteen ostettava Kivisydämen infosta
40,00 €
Kuukausilippu tavallinen
30 vrk voimassa – etukäteen ostettava Kivisydämen infosta
100,00 €
Yöpysäköinti ma-pe klo 16.00 – 08.00 + la-su 24h
30 vrk voimassa – etukäteen ostettava Kivisydämen infosta
26,00 €
Kadotettu kuukausikortti / avain / tunniste 20,00 €
SOPIMUSTUOTTEET KUUKAUSIHINTA
Sopimuspysäköinti 100,00 €
Sopimuspysäköinnin lämpölisä (marras-maaliskuu) 20,00 €
Yöpysäköinti ma-pe klo 16.00 – 08.00 + la-su 24h 26,00 €
Yöpysäköinnin lämpölisä (marras-maaliskuu) 8,00 €

Sopimuspysäköinti: 

  • Paikkojen varaukset sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@oulunpysakointi.fi. Täytämme paikat varausjärjestyksessä.
  • Pitkäaikaispysäköinnin paikkatilanne
  • Lisätietoa: Sopimuspysäköinti >

    Kaikki hinnaston hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pysäköintilipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Älä säilytä lippua puhelimen, muun mobiililaitteen tai magneetin lähellä. Hävinneen tai käyttämättömän pysäköintilipun maksua ei voida hyvittää. Maksua ei voida hyvittää pysäköintitalojen huoltotöiden ja laitepäivitysten vuoksi tai muissa vastaavissa tilanteissa, kun pysäköintijärjestelmät ovat tilapäisesti poissa käytöstä. Pysäköinti pysäköintitaloissa tapahtuu täysin asiakkaan omalla vastuulla. Oulun Pysäköinti Oy ei vastaa ulkopuolisten asiakkaalle tai asiakkaan omaisuudelle aiheuttamista vahingoista. Ongelmatilanteissa saat yhteyden asiakaspalveluun puomilaitteiden ja automaattikassojen pikapuhelinpainikkeen kautta tai puhelimitse.