Moovy

Pysäköitkö Kivisydämessä?

Voit maksaa pysäköintisi netissä.

Maksa nyt

Sopimuspysäköinti

Tarvitsetko luotettavan pysäköintipaikan kaupunkireissullesi tai työpäiviesi ajaksi? Älä enää turhaudu etsimään vapaata parkkipaikkaa tai jonottamaan maksuautomaatille – sopimuspysäköintivaihtoehdoistamme löydät ratkaisun kaikkiin pysäköintitarpeisiisi!

Pysäköintisopimus sinulle, joka arvostat aikaasi
Pysäköintisopimuksella saat valmiin ratkaisun pysäköintitarpeisiisi. Säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse enää etsiä parkkipaikkaa tai murehtia yksittäisistä pysäköintimaksuista. Pysäköintisopimus onkin edullisin vaihtoehto aktiiviselle kaupunkilaiselle –pysäköintimaksut hoituvat kiinteällä kuukausihinnalla, joten voit unohtaa huolen pysäköintiajan loppumisesta tai kadonneista pysäköintilipuista.

Oulun parhaat pysäköintikohteet saatavillasi
Kivisydän, Autosaari, Autoheikki, Sairaalaparkki ja Rehaparkki tarjoavat kaikki laadukkaita pysäköintipaikkoja eri tarpeisiin – olitpa sitten keskustassa shoppailemassa tai työpäivän päätteeksi kotiin suuntaamassa.

Kivisydämen pysäköintisopimus helposti
Kivisydän Keskellä kaupunkia, hyvät hissiyhteydet, modernit tilat sekä pysäköintijärjestelmä ja mahdollisuus sähköautojen lataukseen. Hinnat ja sopimustuotteet Moovy-sovelluksen kaupasta tai Moovy-yritystililtä.

Kivisydämen sopimuspysäköinti tilataan kätevästi Moovy-sovelluksen kaupasta / Moovy-yritystilin kautta. Sopimus tulee voimaan tilaushetkestä ja on voimassa toistaiseksi. Ohjeet ja lisätietoa Moovy-sopimuspysäköinnistä Moovyn sivuilta: Yksityishenkilöt >  Yritykset >

Autosaaren, Autoheikin, Sairaalaparkin ja Rehaparkin sopimuspysäköinti
Voit valita joko toistaiseksi voimassa olevan tai määräaikaisen sopimuksen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Pysäköinti kohteissamme on mahdollista 24/7, joten voit nauttia huolettomasta pysäköinnistä milloin tahansa.

Autosaari Ydinkeskustassa, edulliset hinnat, isojen kulkuyhteyksien varrella. 24/7 sopimus alk. 100,00 €/kk ja yöpysäköintisopimus alk. 26,00 €/kk.
Autoheikki Lyhyen matkan päässä keskustasta, keskustan pysäköintikohteistamme edullisin, kätevä sijainti lähellä Tuomiokirkkoa. 24/7 sopimus alk. 70,00 €/kk ja yöpysäköintisopimus alk. 16,00 €/kk.
Sairaalaparkki Edullinen pysäköinti Kontinkankaan alueen työntekijöille ja asukkaille, lyhyen kävelymatkan päässä sairaaloista. 24/7 sopimus alk. 37,00 €/kk.
Rehaparkki Rehapoliksen ja Kontinkankaan alueen työntekijöille ja asukkaille, sähköauton latausmahdollisuus ja lämpöpaikka talvikaudella. 24/7 sopimus 79,36 €/kk.

Hinnasto >

SOPIMUSPAIKAN TIEDUSTELUT JA VARAUKSET
Kivisydämen sopimuspaikat Moovy-sovelluksen Kaupasta / Moovy-yritystilin kautta.
Autosaaren, Autoheikin, Sairaalaparkin ja Rehaparkin sopimuspaikkoja voit varata ja tiedustella sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@oulunpysakointi.fi.
Uudet sopimuspaikat alkavat aina kuun 1. päivä.
Päivitämme tiedot vapaista ja vapautuvista sopimuspysäköintipaikoista uutiseen: Pitkäaikaispysäköinnin paikkatilanne.

Vahvistamme sinulle autopaikkatilanteen ja muut sopimuspaikkaan liittyvät tiedot sähköpostitse muutaman arkipäivän kuluessa.
Täytämme paikat varausjärjestyksessä. Paikkoja ei voi jonottaa.
Sopimusehdot tarkemmin löydät: Sopimusehdot >

SOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUS JA KULKUTUNNISTEEN LUOVUTUS
Ilmoitamme sähköpostitse, kun sopimus on valmiina allekirjoitettavaksi Kivisydämen infossa.
Allekirjoituksen yhteydessä luovutetaan käyttöön pysäköintitalon kulkutunniste/lämpöpaikan avain sekä ohjeistetaan tunnisteen käyttö.

SOPIMUSPAIKAN IRTISANOMINEN
Irtisanominen kirjallisena sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@oulunpysakointi.fi (pysäköintitalo, tunnistekortin numero/käyttäjän nimi).
Vahvistamme irtisanomisen sähköpostitse muutaman arkipäivän kuluessa.
Irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi. Irtisanomisaika ja sopimus päättyvät seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä.
Kulkutunniste/lämpöpaikan avain tulee palauttaa irtisanomisajan päättymisen jälkeen Kivisydämen infoon.