Tarvitsetko luotettavan pysäköintipaikan kaupunkireissullesi tai työpäiviesi ajaksi? Älä enää turhaudu etsimään vapaata parkkipaikkaa tai jonottamaan maksuautomaatille – sopimuspysäköintivaihtoehdoistamme löydät ratkaisun kaikkiin pysäköintitarpeisiisi!  

Pysäköintisopimus sinulle, joka arvostat aikaasi 
Pysäköintisopimuksella saat valmiin ratkaisun pysäköintitarpeisiisi. Säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse enää etsiä parkkipaikkaa tai murehtia yksittäisistä pysäköintimaksuista. Pysäköintisopimus onkin edullisin vaihtoehto aktiiviselle kaupunkilaiselle –pysäköintimaksut hoituvat kiinteällä kuukausihinnalla, joten voit unohtaa huolen pysäköintiajan loppumisesta tai kadonneista pysäköintilipuista. 

Oulun parhaat pysäköintikohteet saatavillasi 
Kivisydän, Autosaari, Autoheikki, Sairaalaparkki ja Rehaparkki tarjoavat kaikki laadukkaita pysäköintipaikkoja eri tarpeisiin – olitpa sitten keskustassa shoppailemassa tai työpäivän päätteeksi kotiin suuntaamassa.

Kivisydän: Keskellä kaupunkia, hyvät hissiyhteydet, modernit tilat sekä pysäköintijärjestelmä ja mahdollisuus sähköautojen lataukseen. Hinnat ja sopimustuotteet Moovy-sovelluksen kaupasta tai Moovy-yritystililtä.
Autosaari: Ydinkeskustassa, edulliset hinnat, isojen kulkuyhteyksien varrella. 24/7 sopimus alk. 100,00 €/kk ja yöpysäköintisopimus alk. 26,00 €/kk.
Autoheikki: Lyhyen matkan päässä keskustasta, keskustan pysäköintikohteistamme edullisin, kätevä sijainti lähellä Tuomiokirkkoa. 24/7 sopimus alk. 70,00 €/kk ja yöpysäköintisopimus alk. 16,00 €/kk.
Sairaalaparkki: Edullinen pysäköinti Kontinkankaan alueen työntekijöille ja asukkaille, lyhyen kävelymatkan päässä sairaaloista. 24/7 sopimus alk. 37,00 €/kk.
Rehaparkki: Rehapoliksen ja Kontinkankaan alueen työntekijöille ja asukkaille, sähköauton latausmahdollisuus ja lämpöpaikka talvikaudella. 24/7 sopimus 79,36 €/kk.   

Tee pysäköintisopimus helposti
Kivisydämen sopimuspysäköinti tilataan kätevästi Moovy-sovelluksen kaupasta/Moovy-yritystilin kautta. Sopimus tulee voimaan tilaushetkestä ja on voimassa toistaiseksi. Ohjeet ja lisätietoa Moovy-sopimuspysäköinnistä Moovyn sivuilta: Yksityishenkilöt >  Yritykset >

Autosaaren, Autoheikin, Sairaalaparkin ja Rehaparkin sopimuspysäköinti
Voit valita joko toistaiseksi voimassa olevan tai määräaikaisen sopimuksen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Pysäköinti kohteissamme on mahdollista 24/7, joten voit nauttia huolettomasta pysäköinnistä milloin tahansa. Hinnasto >

Ota yhteyttä ja varaa pysäköintipaikkasi jo tänään 
Haluatko lisätietoja tai tehdä pysäköintisopimuksen? Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@oulunpysakointi.fi ja varaa oma pysäköintipaikkasi jo tänään! 

Paikka on sinun - kuvassa autoja ja yksi tyhjä ruutu, joka voisi olla sinun potentiaalinen autopaikkasi.