Moovy

Pysäköitkö Kivisydämessä?

Voit maksaa pysäköintisi netissä.

Maksa nyt

Kivisydämen infossa voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Emme enää ota vastaan käteismaksuja 1.5.2024 lähtien. 

Käteinen maksuvälineenä on vähentynyt yleisesti Pohjoismaissa ja sama suuntaus on havaittavissa myös Suomessa. Maksamisen digitalisaatio näkyy meilläkin ja suurin osa asiakkaistamme käyttää jo maksukorttia maksamiseen.
Luopuessamme käteisestä, pystymme vapauttamaan sen käsittelyyn kuluneen ajan muihin työtehtäviin ja käteisen rahan poisjäänti lisää myös asiakaspalvelupisteemme turvallisuutta. Korttimaksaminen on myös ympäristöystävällisempää, kun rahan kuljetuksen ja käsittelyn aiheuttamat päästöt jäävät pois.

Jatkossakin voit siis ostaa Kivisydämen infosta Autosaaren, Autoheikin ja Sairaalaparkin viikko- ja kuukausilippuja, kunhan mukanasi on maksukortti.