Autosaaren ja Rehaparkin pysäköintijärjestelmä uudistetaan syksyllä 2024. Muutoksessa pysäköintiliput, puomit ja käteinen raha poistuvat käytöstä ja käyttöön otetaan nykyaikainen auton rekisterikilven automaattinen kameratunnistus. Pysäköinnin voi muutoksen myötä maksaa Moovy-sovelluksella, hallin maksupisteellä maksukortilla tai verkkomaksuna 48 h kuluessa pysäköinnin päättymisestä. Autosaaren uuden hinnaston ja tuotevalikoiman löydät täältä › . Rehaparkin tuotteet ja hinnasto pysyvät ennallaan.

Sopimuspysäköinti siirtyy Moovyyn, ja tuotteita ja hinnoittelua uudistetaan. Tiedotamme sopimusasiakkaita tarkemmin muutoksen vaikutuksesta sopimuspysäköintiin sähköpostitse/kirjeellä lähiaikoina.

Maksutavat ja pysäköintilaitosten järjestelmät ovat kehittyneet viime vuosina voimakkaasti. Vastaava muutos toteutettiin Kivisydämessä alkuvuodesta 2024 ja asiakaspalautteen perusteella muutos oli toivottu ja tarpeellinen. Erilaisten maksutapojen valikoiman lisäys on tuonut joustoa asiakkaiden asiointiin ja puomittomuutta on kiitelty. Lisäksi uudet sopimuspysäköinnin tuotteet vastaavat joustavammin asiakkaiden ja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Uudistus auttaa jatkossakin kehittämään pysäköintipalveluitamme. Muutoksen myötä digitalisaation rooli kasvaa ja pysäköintikokemukset parantuvat entisestään. 

Päivitetty 12.7.2024