Moovy

Pysäköitkö Kivisydämessä?

Voit maksaa pysäköintisi netissä.

Maksa nyt

Puomit pois

Kivisydämessä ajat parkkiin vaan

Kivisydämen pysäköintijärjestelmä uudistuu tammikuussa 2024. Uusi puomiton pysäköintijärjestelmä lukee automaattisesti parkkihalliin saapuvien ja poistuvien autojen rekisterinumerot, mikä suoraviivaistaa pysäköintiä.

Kaikista sukkelimman pysäköintikokemuksen tarjoaa Moovy-sovellus, jonka käyttäjänä ajat vain parkkiin ja ulos: uusi järjestelmä rekisteröi pysäköintisi keston ja veloittaa parkkimaksun automaattisesti sovellukseen liitetyltä maksukortilta.

Tärkeät päivämäärät >  Kaikki maksutavat > Ohjeet pysäköintiin >


PUOMITON PYSÄKÖINTI LYHYESTI:

 

Uudistuksen aikataulu

Tärkeät päivämäärät
Puomit viimeistä päivää käytössä 7.1.2024
Uuden järjestelmän asennus, pysäköinti maksutonta 8. – 14.1.2024
Puomiton järjestelmä otetaan käyttöön 15.1.2024

 

Maksutavat

Puomittomassa järjestelmässä pysäköintimaksun voi suorittaa pysäköintisovelluksella, jälkikäteen netissä tai perinteiseen tapaan automaatilla. Huomaathan, että mikäli pysäköintimaksua ei ole suoritettu 48 tunnin kuluessa pysäköinnistä, rekisterikilven haltijalle lähetetään maksumuistutus. Puomittoman pysäköinnin pysäköintiehdot: https://moovy.fi/pysakointiehdot/

Maksaminen pysäköintisovelluksella

  • Moovy-sovellus: aja vain halliin ja pois. Järjestelmä rekisteröi pysäköintisi keston, ja se veloitetaan automaattisesti sovellukseen liitetyltä maksukortilta. Tutustu Moovyyn >
  • ParkMan-sovellus: aja Kivisydämeen ja aloita pysäköinti sovelluksessa. Maksu veloitetaan sovellukseen liitetyltä maksukortilta automaattisesti poistuessasi Kivisydämestä. Tutustu ParkManiin >

Maksaminen ilman pysäköintisovellusta

  • Automaatilla: Kivisydämen maksuautomaatit palvelevat jatkossakin asiakkaitamme. Aja parkkiin vaan ja maksa lopuksi pysäköintisi automaatilla. Ennen maksua automaatti pyytää autosi rekisterinumeroa, sillä puomiton järjestelmä on tunnistanut saapumisesi automaattisesti ja osaa veloittaa oikean summan. Maksuvälineiksi käyvät jatkossa vain maksukortit.
  • Jälkikäteen netissä: Aja vain parkkiin ja pois ja maksa pysäköinti jälkikäteen netissä syöttämällä autosi rekisterinumeron – kuitenkin viimeistään 48 tunnin kuluessa pysäköinnin päättymisestä. Maksa pysäköinti netissä >

 

Näin puomiton pysäköinti toimii

1. Ota käyttöön pysäköintisovellus

Ota käyttöön Moovy- tai ParkMan-pysäköintisovellus. Pysäköinti onnistuu jatkossakin myös ilman sovelluksia: pysäköintimaksun voi suorittaa automaatilla tai jälkikäteen netissä.

Lataa Moovy > Lataa ParkMan >
 

2. Aja Kivisydämeen

Moovylla ja ilman sovellusta pysäköivät: Aja parkkiin vaan! Puomiton järjestelmä on tunnistanut saapumisesi ja lukenut autosi rekisterinumeron.
ParkMan: Aja parkkiin ja käynnistä pysäköinti sovelluksessasi.
 

3. Käy asioilla

Käy rennosti asioillasi.
 

4. Kotia kohti! Maksaminen

Moovy: Kotia kohti vain – muuta ei tarvita. Puomiton järjestelmä on rekisteröinyt pysäköintisi keston ja veloittaa pysäköintimaksun automaattisesti sovellukseen liitetyltä maksukortilta.
ParkMan: Aja ulosajoon, niin pysäköinti päättyy automaattisesti ja maksu veloitetaan sovellukseen liitetyltä maksukortilta – ja sitten kotiin!

Maksu ilman sovellusta: Maksa pysäköinti ennen poistumistasi automaatilla tai 48 tunnin kuluessa netissä. Järjestelmä on rekisteröinyt saapumisesi sekä poistumisesi automaattisesti ja osaa veloittaa oikean summan, kunhan syötät rekisterinumerosi ennen maksutapahtumaa.

Maksa pysäköinti netissä >

 
Huomaathan, että mikäli pysäköintimaksua ei ole suoritettu 48 tunnin kuluessa pysäköinnistä, rekisterikilven haltijalle lähetetään maksumuistutus.
 

5. Kiitos käynnistä!

Mukavaa, kun kävit – nähdään taas!