Autosaareen asennetaan 28.5.–29.5. välisenä yönä uusi paikallinen innovaatio: Tyre Wash -rengaspesuri.

Mikä on Tyre Wash?

Tyre Wash -rengaspesurin tavoitteena on tarjota ratkaisu vähentämään parkkihallien ilmansaastetta, jota autojen renkaat tuovat mukanaan halleihin. Tyre Wash on järjestelmä, joka vähentää pölyn, hiekan ja muiden epäpuhtauksien kertymistä parkkihallin sisätiloihin. Tämä innovaatio tuo monia etuja, kuten:

  • Parkkihallin ilmanlaatu ja viihtyisyys paranevat
  • Autopesukerrat vähenevät

Miksi tämä on tärkeää?

Kaupunkirakentaminen keskittyy yhä enemmän keskustojen ympärille, ja maanpäällinen pysäköintitila vähenee jatkuvasti. Siksi on tärkeää kehittää parkkihallien toimintaa ja viihtyisyyttä. Tyre Wash on erinomainen esimerkki siitä, kuinka paikalliset innovaatiot voivat parantaa elinympäristöämme. Puhdas ja pölytön parkkihalli myös houkuttelee käyttämään tiloja uudestaan.

Oulun Pysäköinti tukee mielellään tällaisia innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat pysäköintikokemusta ja edistävät kestävää kehitystä.

Miten Tyre Wash -rengaspesuri toimii?

Järjestelmä toimii täysin automaattisesti parkkihallin sisäänajoväylällä. Autolla ajetaan hiljaisella vauhdilla rengaspesurin yli ja pesuri puhdistaa vedellä auton renkaat sekä helmapellit pölystä ja epäpuhtauksista. Pesuriin ei siis tarvitse pysähtyä, eikä sen käyttö vaadi asiakkaalta mitään toimenpiteitä.