Autosaaressa ja Rehaparkissa on nyt otettu käyttöön liputon ja puomiton Moovy-pysäköintijärjestelmä. Sama muutos toteutettiin Kivisydämessä tammikuussa 2024. Muutoksen myötä pysäköintiliput, puomit ja käteismaksut ovat poistuneet käytöstä. Pysäköinti käynnistyy sisäänajossa automaattisella rekisterikilven kameratunnistuksella ja päättyy automaattisesti ulosajossa.

Pysäköintimaksun voi edelleen maksaa hallin maksupisteellä ilman sovellusta, mutta käyttöön on otettu asiointia helpottamaan myös muita maksutapoja.

Pysäköinnin voit maksaa
  1. Moovy-sovelluksella (pysäköinti käynnistyy ja päättyy automaattisesti; edellyttää, että sovelluksessa on lisättynä maksukortti, rekisteritunnus ja rekisteritunnuksella kameratunnistus käytössä ennen ulosajoa)
  2. Hallin maksupisteellä ennen ulosajoa (korttimaksu)
  3. Maksu netissä 48 h kuluessa pysäköinnin päättymisestä osoitteessa: www.moovy.fi/maksa
    Huom! Pysäköinti päättyy ulosajossa, joten halliin ei voi enää palata maksamaan.
  4. Autosaaressa käytössä myös Parkman-sovellus (pysäköinti tulee käynnistää itse oikealle alueelle ja se päättyy automaattisesti ulosajossa)

Pysäköintimaksun lisäksi pysäköintisovellusten käyttäjät maksavat palveluntarjoajan määrittelemää palvelumaksua. Täältä löydät puomittoman kohteen pysäköintiehdot.

Sopimuspysäköinti on siirtynyt Moovyyn ja tuotteita sekä hinnoittelua on uudistettu vastaamaan joustavammin asiakkaiden sekä yritysten erilaisiin tarpeisiin. Hinnaston sekä laajentuneen sopimustuotevalikoiman löydät: Täältä

Yksityishenkilöiden sopimustuotteet ovat tilattavissa Moovy-sovelluksen Kaupassa ja yritykset voivat tilata sopimuspaikat Moovy-yritystilin (business.moovy.fi) kautta.

 

Lataa Moovy-sovellus

Lataa Moovy-pysäköintisovellus App Storesta. Lataa Moovy-pysäköintisovellus Google Playsta.