Moovy - Usein kysyttyä

Maksuautomaatti ei löydä rekisteritunnustani, mitä teen?

Mikäli rekisteritunnusta ei löydy maksuautomaatilta, ole puhelimitse yhteydessä maksupisteeltä löytyvään asiakaspalvelunumeroon +358 3 3878 220 (24/7) tai käy Kivisydämen infossa.

Pysäköintini ei käynnistynyt/päättynyt Moovy-sovelluksessa, mitä teen?

Mikäli pysäköinti ei käynnisty tai pääty Moovy-sovelluksessa, ole yhteydessä +358 3 3878 222 (24/7). Jos pysäköinti ei ole käynnistynyt Moovy-sovelluksessa, voit maksaa pysäköintisi myös hallin maksuautomaatilla.

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Pysäköintimaksun voi suorittaa Moovy– ja ParkMan -sovelluksilla sekä hallissa maksukorteilla maksuautomaattiin (ei käteismaksuja).
Pysäköinnin voi maksaa myös jälkikäteen 48h sisällä osoitteessa: Moovy.fi/maksa. Mikäli verkkomaksaminen ei onnistu, ota yhteyttä Moovyn asiakaspalveluun +358 3 3878 222 (24/7).

Jos pysäköintiä ei makseta millään edellä mainituista tavoista, lähetetään rekisterinumeron perusteella postitse maksumuistutus. Maksu­muistutukseen lisätään huomautuskulu, vähintään 5 €.
Puomittoman pysäköinnin pysäköintiehdot: https://moovy.fi/pysakointiehdot/.

Miten Moovy-sovellus toimii Kivisydämessä?

Kivisydämessä pysäköinti käynnistyy automaattisesti Moovy-tilille, mikäli rekisteritunnus on sinne lisättynä ja kameratunnistus on käytössä. Samoin pysäköinti päättyy automaattisesti kameratunnistuksella ulos ajettaessa. Pysäköintiä ei pysty itse käynnistämään tai päättämään. Mikäli tunnistuksen kanssa on jotain ongelmaa, olethan yhteydessä: Moovy-asiakaspalvelu >

Moovy-sovelluksessa tulee aina olla kameratunnistus käytössä, lisättynä auton rekisteritunnus sekä maksukortin tiedot ennen ulosajoa.
Mikäli tunnistuksen kanssa on ongelmia, kokeile käyttää Moovy-sovelluksessa valikon Ajoneuvot -kohdasta kameratunnistusta pois päältä ja laittamalla se takaisin päälle.

Jos pysäköinti ei käynnisty Moovy-tilille, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun, maksaa pysäköintisi hallin maksuautomaattiin tai verkkomaksuna 48 tunnin sisällä pysäköinnin päättymisestä osoitteessa: moovy.fi/maksa

Miksi en voi laittaa kameratunnistusta päälle Moovy-sovelluksessa?

Sama rekisteritunnus voi olla monessa eri sovelluksessa, mutta vain yhdessä voi olla automaattinen kameratunnistus päällä, jotta Moovy tietää miltä tililtä pysäköinti veloitetaan. Kivisydämessä pysäköinti alkaa tähän sovellukseen ja näkyy vain siinä. Puhelimen ei tarvitse olla mukana pysäköitäessä. Kameratunnistuksen saa napautettua pois valikon Ajoneuvot -kohdasta, rekisterinumeron kohdalta. Tämän jälkeen toinen käyttäjä saa napautettua sen itselleen.

Käyttäjä (l. Moovy-tilin omistaja) voi halutessa jakaa kirjautumiskoodin toiselle/monelle eri laitteelle. Näin sama sovellus on aktiivinen eri puhelimissa/tableteilla, joka laitteessa on sama näkymä ja sitä voivat kaikki hallinnoida. Pysäköintimaksut menevät Moovy-tilin omistajalle. Sovellukseen kirjaudutaan alkuperäisen omistajan puhelinnumerolla ja syötetään siihen tekstiviestillä tuleva kirjautumiskoodi.

Huom! Moovy-tilin omistaja on itse vastuussa sovellukseen lisätyistä ajoneuvoista ja niistä mahdollisesti aiheutuneista kustannuksista niin kauan kuin rekisteritunnus on lisättynä Moovy-tilille ja kameratunnistus on käytössä. Tämän vuoksi rekisteritunnus tulee poistaa heti, kun ajoneuvo ei enää ole käytössäsi.

Moovy-logo.