Kivisydämen järjestelmäuudistuksen myötä tilikortit eivät enää käy maksuvälineenä Kivisydämessä. Tilikortit toimivat jatkossakin Autosaaren, Autoheikin, Sairaalaparkin sekä Avohoitotalon pysäköintitaloissa.

Mikäli tilikortti on kuitenkin ollut käytössä vain Kivisydämessä ja kortille on jäänyt saldoa, voimme palauttaa kortille jääneen summan. Rahojen palautuspyyntölomakkeen voitte täyttää Oulun Pysäköinti Oy:n asiakaspalvelussa Kivisydämen Infossa. Info sijaitsee lohkossa E2 Valkean hissiyhteyden vieressä. Info on avoinna arkisin ma-pe klo 7.00-18.00.

Tilikortti tulee olla mukana, kun tulette täyttämään lomaketta ja tilikortin saldon tulee olla kortilta luettavissa (ts. kortti ei saa olla nollautunut, viallinen, tms.).

Palautuslomakkeeseen tarvitsemme seuraavat tiedot:
– Yrityksen/organisaation nimi / Käyttäjän nimi
– Todennettu rahamäärä kortilla
– Tilinumero palautusta varten

 

Kivisydämessä tilikortit korvaa Moovy – Aikaveloitteinen sopimuspysäköinti. Lisätietoa sähköpostitse: asiakaspalvelu@oulunpysakointi.fi.